The Sinner (season 1)

Super interessante serie. Je wordt een paar keer verrast, dat maakt het spannend. Zeker aan te raden om dit te gaan kijken.

Motorola Moto G5 Plus computer connectie problemen (Windows 10)

Ik denk dat ik er eindelijk achter ben hoe ik mijn foto’s en andere documenten van mijn G5 smartphone kan afhalen met behulp van een USB-kabel.

Vanaf dag 1 heb ik al connectie problemen met mijn G5 Plus en Windows 10 computer.  Een kabel inpluggen in beide apparaten is niet voldoende. Ik heb de ontwikkelaarsopties moeten ontgrendelen en USB-foutopsporingen moeten aanzetten. Daarnaast moet aangegeven worden dat bestanden overgedragen moeten worden (MTP). En vanaf hier werkt het maar half. Ene moment krijg ik alle hoofdfolders op mijn telefoon, maar als ik op één folder klik dan loopt alles vast (blijft groene balk tonen in verkenner).

Wat is de oplossing? Een andere kabel.. Wie had dat gedacht? Ik niet. Maargoed; Mijn oplaadkabel van een goedkoop merk werkt niet. Ik vond nog een kort kabeltje van Asus en ineens werkt álles en worden de folders super snel geladen. Wat een verademing dat ik weer gewoon foto’s van mijn telefoon kan afhalen!