Spring.Scheduling.Quartz JobType error

Ik volgde de tutorial van: http://logcorner.com/using-spring-net-and-quartz-net-job-scheduler/ en kreeg het niet aan werkend. Ik kreeg de error: “Cannot convert property value of type [System.String] to required type [System.Type] for property ‘JobType’.,”. Het probleem lag blijkbaar ergens anders.

De volgende regel gaf het probleem:

<property name=”JobType” value=”spring_quartz.ExampleJob, spring_quartz” />

Oplossing:

<property name=”JobType” value=”spring_quartz.ExampleJob, spring-quartz” />

Ik wist niet dat de value bestond uit namespace.class, assemblyname. Ik dacht dat het namespace.class, namespace was. Ik heb hier helaas 5 uur aan gespendeerd maar wel weer wat geleerd.

Ik ben tot de oplossing gekomen dankzij https://stackoverflow.com/questions/8689750/spring-net-error-propertyaccessexceptions-spring-core-typemismatchexception-c het antwoord van Marijn.

Daarnaast heb ik geleerd dat het spring-objects.xml bestand moet in de properties Copy to Output Directory – Copy always zijn, anders wordt het bestand niet gelezen als config file.

The Disaster Artist

Een film over de slechtste film ooit gemaakt The Room. Ik ken het origineel niet, maar aan het eind vergelijken ze scenes en ze hebben goed hun best gedaan om het net zo te doen als in The Room. Vermakelijke film, maar ik denk niet dat ik deze nog een keer hoef te zien.

Black Panther

Weer een zeer vermakelijke Marvel film. Niet de beste naar mijn mening, het verhaal wat meer diepgang kunnen krijgen maar het is ook een introductie van het karakter dus er moest sowieso veel verteld worden.