Telefoonhouder voor Opel Corsa

Wij hebben gisteren de telefoonhouder zelf ingebouwd en het was super makkelijk. Iedereen kan dit doen en het scheelt hoge inbouwkosten bij een garage. De houder is geschikt voor smartphones met hoes er omheen. Ook een dikke hoes van 2 cm past er in.

Via pdaplus.nl besteld (zie link hieronder). De levering was prima. De schroeven werden er bij geleverd en je kunt ze gewoon door het plaatje heen draaien, dus ook geen boormachine nodig of iets dergelijks.

https://www.pdaplus.nl/brodit-proclip-853967-opel-corsa-2007-angled-mount-high-not-for-cars-with-navigation-or-large-display.html

Nokia 8

Mijn nieuwe telefoon heb ik sinds gisteren in mijn bezit.

Ik kreeg geen berichten/notificaties op het vergrendelingsscherm. Blijkbaar ligt dit aan de optie “Glance” die standaard aan staat. Zet deze uit en de notificaties staan weer mooi op lockscreen.

Eerste keer opladen van de telefoon viel het mij op dat de telefoon best warm werd. Daarentegen heb ik altijd hoesjes om de telefoon heen dus het kan best zijn dat mijn vorige telefoons ook warm werden met het opladen, maar dat ik het gewoon nooit gevoeld heb.

Connectie met computer verliep soepel, ik heb dit nog niet geprobeerd met de ontwikkelaarsfunctie aan.

Mooi scherm, lekker snel en soepel. Knoppen werken prima. Bijgeleverde oordopjes passen prima in de 3.5 jack, zonder problemen (ik had in reviews gelezen dat dit moeilijk zou gaan, maar ik ervaar geen problemen). Het geluid is wat minder dan mijn vorige telefoon. Kwaliteit van de camera heb ik nog niet echt getest.

Bij opstarten kreeg ik direct de upgrade naar Android 8.

Motorola Moto G5 Plus

Sinds september 2017 heb ik de Moto G5 Plus. Super mooie telefoon en een hele upgrade van mijn LG L70.

Met SD kaart heb ik genoeg ruimte voor veel apps en foto’s. Ik heb nooit de telefoon met dual sim gebruikt.

Ik kan blijkbaar geen contacten op mijn simkaart opslaan, ik kan de contacten die er opstaan wel gebruiken.

De camera crasht heel vaak bij opstarten. Mijn vorige telefoon had hier nooit last van, G5 Plus om de haverklap.

In een eerder bericht had ik al aangekaart dat met een kabel tussen smartphone en pc connectie problemen kunnen voorkomen.

Verder is het een heerlijke telefoon. Lekker snel, ziet er mooi uit, niet te groot (5.2′), goede batterij met snel opladen.

 

Antiklit Gliss Kur – Lang, krullend en onhandelbaar haar

Op het gegeven moment begon ik krullen te krijgen en wist niet wat ik ermee aanmoest. Ik had altijd pluizend haar, want ik werd wakker en moest het gevecht aan gaan met mijn haar en een borstel.

Oplossing?

Antiklit spray.. Wat een uitkomst! Ik gebruik eigenlijk altijd die van Gliss Kur en koop het altijd bij OP=OP want dan heb je 3 voor 10 euro.

Deze spray kun je op nat en droog haar gebruiken, dus na het douchen kun je dit op je haar sprayen en het kammen/borstelen zal een stuk fijner zijn. Ook als je ’s ochtends wakker wordt en je haar moet gedaan worden kun je dit er op sprayen en kammen/borstelen. Ik gebruik het ook tegen pluizend haar door gewoon een keer over mijn haar te sprayen en dan de krullen er in te kneden.

 

Naast dit product heb ik nog meer producten die ik gebruik voor (of tegen) mijn krullen. Shampoo tegen droog en pluizend haar (meerdere merken zijn goed), cremespoeling (gebruik ik 3x per week), mouse voor krullen en ik ga 1x in de 3 maanden naar de kapper want gespleten punten helpen echt niet.